Over ons

Het is onze onstuitbare ambitie om fabrieken in Noord-Nederland meer en beter te laten presteren. Want alleen door optimaal gebruik te maken van automatisering kun je als bedrijf je volledige potentieel benutten. Hoe we dit realiseren bij deskk?

Fit for purpose

De oplossingen van deskk gaan altijd uit van het principe fit for purpose. We zorgen voor de juiste apparatuur en programma’s om het optimale resultaat voor jouw bedrijf te realiseren. 

Plug 'n Play

Op onze gehele IT-dienstverlening gaan we voor volledige ontzorging. We helpen je op gang en gaan pas weg als jij fijn kan werken. Van apparatuur tot programmatuur, alles is Plug ’n Play. 

A bang for a bug

Bij deskk zetten we in op de juiste technologie en de slimste systemen voor jouw bedrijfsvoering. En het mooiste is? Zo heb jij  ‘A bang for a bug’

Maak alvast kennis met Bas.

Bas-Zijlstra - eigenaar deskk
Bas Zijlstra | IT-consultant & eigenaar

De IT-consultant van deskk

Bij Bas kun je altijd terecht met alles wat met IT te maken heeft. En dan bedoelen we ook ‘alles’. 

“Techniek is mijn passie en mensen helpen dat zit in mijn DNA”. Op zijn 16e werkte Bas op de zaterdagen in een computerwinkel. Hierdoor was het volgen van de opleiding HBO Technische Informatica dan ook een logische keuze.

Voor verschillende bedrijven is Bas werkzaam geweest als programmeur, systeembeheerder en applicatiebeheerder. Om vervolgens bij Atos de switch te maken naar technisch projectleider, projectmanager en service delivery manager. 

Naast dat Bas zich bezig houdt met al die complexe technologie en configuraties maakt hij graag tijd vrij om te sporten.

“Ik ben een fervent wintersporter. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen hou ik de webcams van de skigebieden in de gaten. Ook kun je me bij de thuiswedstrijden vinden van basketbalclub Donar. Ik ben niet alleen een trouwe fan. Met deskk zijn we ook businessclublid. En ik help als commissielid mee met het organiseren van leuke activiteiten voor de businessclub van Donar.” 

Waar Bas heel trots op is en een enorme glimlach van krijgt? Is een rit in zijn eigen raceauto! “Ik ben een groot autofanaat. Mijn eigen raceauto ‘Mr Jones’ is geoptimaliseerd voor een fanatieke rijbeleving.” En je raadt het al, de techniek is flink aangepast, geheel naar zijn eigen smaakbeleving.

link naar Donar

Wil je graag eens met Bas sparren?

De werkwijze van deskk

deskk levert zekerheid in bedrijfs-IT voor producerende organisaties met groei ambities. Met een sterke focus om bedrijven efficiënter te laten werken, door slim te automatiseren. We ontwikkelen verrassende klantervaringen door het toepassen van de nieuwste technieken. Door voor elk bedrijf specifiek de automatiseringsmogelijkheden te analyseren en deze continu te verbeteren, leveren wij zekerheid in bedrijfs-IT. 

1. ONDERZOEK & ANALYSE

We starten met een onderzoek en analyse van wat in jouw bedrijf de IT-knelpunten en problemen zijn?

2. DOORNEMEN ANALYSE

In de volgende fase delen we onze analyse van de IT-knelpunten en problemen in jouw bedrijf en bespreken we onze aanbevelingen met jou.

3. SAMEN AAN DE SLAG

Na overeenstemming over onze aanbevelingen gaan we voor jouw bedrijf aan de slag.

Hoe kunnen we jouw organisatie optimaliseren?
Vertel ons je verhaal! Wij denken met je mee en laten je organisatie verder groeien.