Oplossingen

Zekerheid in bedrijfs-IT met de oplossingen van deskk.


Faalkosten verlagen,
downtime verminderen of juist je productie verhogen in je fabriek? Het is alleen mogelijk het beste rendement te realiseren voor je fabriek als alle processen optimaal zijn ingericht. Door het uitvoeren van een quick scan onderzoekt deskk of je in jouw fabriek faalkosten kunt verlagen, downtime kunt verminderen of juist de productie kunt verhogen. In de quick scan laat de IT-consult van deskk jou de mogelijke procesoptimalisatie stappen zien. 

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een quick scan aan door een ervaren IT-Consultant van deskk. 

IT - Consultant

Sta jij met je organisatie voor een grote uitdaging? Met de deskk IT-consultant haal je een technische alleskunner in huis. Naast advies verzorgen we ook direct alle nodige implementaties voor een gestroomlijnd proces. Aanpakken en effectief meters maken, zorgt ervoor dat je fabriek blijft draaien en klaar is voor de toekomst. 

Procesoptimalisatie door deskk

Van het optimaliseren van de orderverwerking, tot het reduceren van storingen. Voorkom onnodige kosten of imagoschade en ga voor de juiste automatisering voor jouw organisatie.

Of dit nu het assembleren van kozijnen, of het produceren van ambachtelijke soepen. deskk is er voor elke producerende organisatie in Noord-Nederland.  

Wil je meer weten over onze jarenlange ervaring voor fabrieken?

Hoe kunnen we jouw organisatie optimaliseren?
Vertel ons je verhaal! Wij denken met je mee en laten je organisatie verder groeien.

Managed IT-services

Met Managed IT-services zorgt deskk ervoor dat je de zekerheid hebt dat je altijd kunt werken. Een gestroomlijnde IT-infrastructuur, die continu beschikbaar en beveiligd is met een maximale uptime waardoor je flink bespaart op je IT-uitgaven. 

Doordat deskk het managed systeem heeft opgenomen in de monitoring, kunnen we proactief handelen. Hierdoor voorkomen we in veel gevallen problemen voor deze zich voordoen. Doen zich wel problemen voor, dan kan deskk dit snel en efficiënt oplossen zodat de impact voor je organisatie minimaal is. Met een managed IT-service van deskk blijven systemen optimaal werken en voorkom je onaangename verrassingen. 

Ook besparen op je IT-uitgaven?
Vertel ons je verhaal! Wij denken met je mee en laten je bedrijf verder groeien. 

Moderne werkplek

Je volledige bedrijfsomgeving veilig in de cloud. Een online werkplek die altijd en overal beschikbaar is binnen één muisklik. Zo makkelijk is het als je kiest voor een compleet ingerichte online werkplek in de cloud door deskk. Deze moderne werkplek zorgt ervoor dat de betrokkenheid en productiviteit van je medewerkers verbetert. Het werkt niet alleen efficiënter, het verhoogt ook de samenwerking en het werkplezier van je medewerkers.

De nr. 1 werkplek voor slechts 75,00 euro per maand 

Voor deze vaste all-in prijs per online werkplek per maand, ben je altijd verzekerd van een goed werkende IT-omgeving. Zonder verborgen extra kosten of kleine lettertjes. En maandelijks opzegbaar. 

Wil je precies weten hoe je deskk online werkplek wordt uitgerust? Bekijk dan onze specificaties. Naast alle standaard opties is er nog veel meer mogelijk, ook maatwerk kunnen we voor jouw bedrijf invullen. 

Hoe kunnen we jouw bedrijf verder helpen?

Vertel ons je verhaal! Wij denken graag met je mee en laten je bedrijf verder groeien. 

0
0
0
0
0
0